Lucišu vyspovedali v Bratislavských novinách

Keď človek študuje ekonómiu, tak nejako poletuje vzduchom. Mala som šťastie, lebo najprv som robila šesť rokov v Mercedese. Trošku brzdili moje cestovateľské sny. Keď mi raz šéf povedal, že nemôžem vycestovať, lebo… tak som si povedala, že tam pôjdem a do práce sa už nevrátim.

Až do materskej dovolenky som robila v reklamnej agentúre. Položila som si otázku, ako môže človek robiť v tejto oblasti, keď má doma tri malé deti. Deti boli malé, bolo to náročnejšie. Venovali sme sa im a stále maximálne venujeme. Proste nedalo sa to nijako skĺbiť.

S deťmi som chodila na rôzne krúžky. A jedným z nich bola aj Yamaha. Nikdy by som si nepomyslela, že zrovna ja budem pracovať s malými deťmi. Je pravdou, že vždy bol okolo mňa hlúčik detí. Priťahovala som ich, no nemala som tendenciu s nimi pracovať.

Jedného dňa, keď som chodila s mladšou na hudobnú, oslovila som lektorku, či nechce pomocníčku. Sama sa mi priznala, že ma chcela práve osloviť. Keď mala dcéra takmer tri roky a išla do škôlky, začala som učiť malé deti.

Viac v článku, ktorý vyšiel v Bratislavských novinách.